Hóvirágfigyelő

Üdvözöljük játékunkban! Hóvirágról készült fotóival részt vehet az Év vadvirága játékában. Küldjön be fotókat a hóvirág(ok)ról, bármely formájukról, állapotukról, részletükről, élőhelyükről, stb. és mi díjazzuk a "legeket" (pl. legelső, legszebb, legnagyobb, stb.). A felületen előzetes regisztráció nélkül tölthetők fel fotók. Minden mező kitöltése kötelező, enélkül nem töltődik fel a fotó sem. Személyenként több felvétel is feltölthető. Minden fotót külön kell feltölteni, és az adatokat kitölteni. Kérjük a folyamat végén ne felejtse el megnyomni a mentés gombot, mert anélkül nem indul el az adatok feltöltése.
Ebben a mezőben lehet bemutatni, hogy a feltöltött fotó miért a legelső, legszebb, legérdekesebb, legőrültebb, legváratlanabb stb. a felvétel készítője számára; megosztani velünk egyéb adalékokat.
A fájlok mérete legfeljebb 30 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: jpg jpeg tif.
Hóvirág a Vadonlesőn
Ha szeretne tenni a hóvirág természetes környezetében való fennmaradásáért és részese lenni a természetvédelem munkájának, látogasson el a Vadonleső program honlapjára és jelölje meg, hol látott hóvirágot. Ahogy gyűlnek a bejelentések úgy rajzolódik ki egyre pontosabban a hóvirág hazai elterjedése. Minél pontosabban ismerjük a faj előfordulási helyeit, annál biztosabban tudjuk közösen megőrizni. Letölthető mobilalkalmazással még egyszerűbb a bejelentés folyamata és fénykép csatolása! A Vadonleső elérhető a facebookon is.